Exploring Lombok, Nusa Penida and Bali

Основни факти за патувањето: Индонезија (Ломбок, Нуса Пенида и Бали)   Малку повеќе доцнам со постов, ама одговара совршено за тие што ќе се одлучат да одат во Индонезија периодов, па.. Период: 28.02-21.03.2017 (вон сезона се можни почести врнежи па препорачлива сезона е од Мај – Септември) Цена на целото патување по човек: 1400€ (со…

Details