Кога талентот, желбите и делата ќе се спојат

Младата уметница Моника Ризовска ја одржа и својата втора самостојна изложба насловена како “The morning after”, а Srekja.mk беше сведок на одлична дружба исполнета со многу топлина, ведрина и автентичност. Ризовска е енергична девојка, полна со ентузијазам, желба и идеи за нешто ново и поинакво и токму тие карактерни црти ги наслика и на своите…

Details

КОГА ТАЛЕНТОТ, ЖЕЛБИТЕ И ДЕЛАТА ЌЕ СЕ СПОЈАТ

Младата уметница Моника Ризовска ја одржа и својата втора самостојна изложба насловена како “The morning after”, а Srekja.mk беше сведок на одлична дружба исполнета со многу топлина, ведрина и автентичност. Ризовска е енергична девојка, полна со ентузијазам, желба и идеи за нешто ново и поинакво и токму тие карактерни црти ги наслика и на своите…

Details