“The Morning After”, second solo exhibition of Monika Rizovska

[THE MORNING AFTER] е втора самостојна изложба на Моника Ризовска и повик за дружба со уметност исполнета со многу топлина, ведрина, автентичност и љубов.

Оваа изложба ќе биде полна со изненадувања, приказни и ситни слатки елементи за успомен.

Се гледаме,

Моника